WEBDESIGN/WEBSIDE

Ny hjemmeside laget i WordPress.

Responsivt webdesign og Mobile First. Alle vår nettløsninger blir laget i premiumtemaet Divi fra Elegant Themes, og tilpasses alle platformer med standarden Mobile First som en viktig del av designet. Både Google og Bing har endret sine retningslinjer når det gjelder organisk søk, og straffer webløsninger som ikke tilfredsstiller retningslinjene rundt 100% responsivt webdesign.

Premium plugins –  vi bruker en rekke premium plugins når vi bygger websider i WordPress og Divi. Dette er noe som kommer våre kunder tilgode, og sørger for god sikkerhet, backuprutiner og hastighet. En faktor mange overser når de skal ha nye websider er dette rundt sikkerhet og hastighet. Ved å benytte premium plugins er våre kunder sikret oppdateringer og support i fremtiden.

Analyseverktøy

Det er en rekke funksjoner som leveres som standard på våre webløsninger i tillegg til våre premium plugins, bl.a. det avanserte analyseverktøyet Google Analytics.

Med dette verktøyet kan vi til enhver tid måle trafikken på ditt nettsted, hvor mange prosent som besøker siden din fra telefon, nettbrett eller PC. Dette er viktig informasjon som kan hjelpe til med bedre søkemotoroptimalisering og markedsføring.

Hvor mye koster en ny webside?

Alle våre oppdrag prises ut  fra prosjektets størrelse og kompleksitet. Vi starter med en kartlegging av behov, tilleggsfunksjoner, grafikk, teksttjenester osv. Digitalbyraaet leverer profesjonelle løsninger til fornuftige priser fra kr. 10.000,-  Vedlikeholdsavtale anbefales i tillegg for å holde ditt nettsted fritt for malware og andre angrep. Dette holder din nettside frisk og rask.

Skal vi samarbeide på ditt neste prosjekt?

Klikk her så ringer vi deg